All-inclusive pension voor katten

Rust, comfort, aandacht. En altijd kwaliteitsvoer binnen pootbereik, de radio gezellig aan, meer dan genoeg plekjes om lekker op jezelf te zijn, de hele dag toegang tot een avontuurlijke buitenren, voor het slapen gaan nog wat lekkers en een aai van iemand die weet hoe je heet. Dat krijgt een kat op Syltjer Wâld.

Er verblijft maar een klein groepje katten tegelijk in ons kattenhuis. We kennen ze bij naam: elke kat is er één. Speciaal voer, medicijnen, even een borstel erover of gewoon een beetje in de gaten houden,  er is veel mogelijk als het om welzijn en gezondheid van uw kat gaat.

Wennen
Bij aankomst krijgt elke gast in een wenverblijf alle tijd om de “kat uit de boom te kijken”. De één begeeft zich binnen een uur tussen de medegasten, de ander neemt een dag de tijd. Wij passen ons gewoon aan.

Wat er kan en wat er moet
Een verblijf op Syltjer Wâld kan variëren  van een dag tot meerdere weken. Uiteraard moeten alle katten hun inentingen (de standaard  ’cocktail’) hebben gehad voorafgaand aan hun verblijf. Er is de hele dag droogvoer van Royal Canin en Prins in overvloed. Als de avond valt bieden we voor de liefhebbers lekker  natvoer aan.

Rustig op vakantie
U wilt gerust op vakantie. Dus zorgen wij goed voor uw kat, in een  schone, hygiënische en veilige omgeving met alles wat een kat nodig  heeft. En dan gaan we nog net een stapje verder om waar te maken  wat we beloven: U op vakantie? Uw kat ook!

Voor nieuws en actuele foto's van onze gasten volg ons op:   Facebook knop

>>> veelgestelde vragen           >>> foto’s           >>> tarieven

Het Kattenhuis

De Lounge

De Buitenren