Honden op vakantie!

Ruimte, spelen met andere honden, altijd wat te doen, regelmatig  aandacht en een comfortabele plek om uit te rusten. Zo ziet een hondenvakantie er uit op Syltjer Wâld.  

Hokken of kennels hebben we niet. Onze gasten vormen een roedel die dag en nacht samen optrekt. Ze slapen in de gezellige hondenhuiskamer, en hebben de hele dag toegang tot de ruime (> 4000m2!) speelweide. We kennen alle gasten bij naam en geven ze alle aandacht en zorg die ze nodig hebben. 

Kennismaken
Dat kan allemaal alleen met sociale honden die goed met mensen en soortgenoten overweg kunnen. Graag willen we daarom vooraf even  kennismaken om te zien of het allemaal klikt. Dat geeft u en uw hond  bovendien de gelegenheid om te zien of het hier zo leuk is als we beloven.

Wat er kan en wat er moet
Een verblijf op Syltjer Wâld kan variëren van een dag tot meerdere weken. Uiteraard moeten alle honden hun inentingen (de standaard ’cocktail’ en kennelhoest) hebben gehad voorafgaand aan hun verblijf. We vragen u voer voor uw hond mee te geven. Zo krijgt elke hond het voer dat hij thuis gewend is. Ook het inentingsboekje moet mee: we zijn verplicht het in huis te hebben als uw hond bij ons logeert. 

Sylvia‘s Logeerhondendagboek
Tijdens zijn of haar verblijf kunt u de belevenissen van uw hond volgen in het online Fotodagboek. Dat wordt gemiddeld één keer per week bijgewerkt, met heel veel actuele foto’s. Zo kunt u zelf zien waar het allemaal om draait op Syltjer Wâld:

U op vakantie? Uw hond ook!

>>> veelgestelde vragen           >>> foto’s           >>> tarieven

Speelweide

Hondenhuiskamer

Aandacht