Chantal Munoz, persoonlijk reisadviseur

Heeft u geen zin en tijd om uren op een reisbureau te wachten of avonden achtereen het internet af te speuren naar de perfecte vakantie? Wilt u snel geholpen worden, iemand die met u meedenkt en een deskundig advies? Dan bent u bij Chantal Munoz aan het juiste adres. Vertel haar wat uw vakantiewensen zijn, welke specifieke bestemming u graag wilt bezoeken of welke activiteiten u wilt ondernemen op vakantie, en zij zet de beste vakantiemogelijkheden voor u op een rij en neemt contact met u op om het aanbod met u door te nemen. Geen eindeloos gezoek, geen lange wachttijden, maar één vaste contactpersoon die alles van A tot Z voor u regelt.

Speciaal voor klanten van Syltjer Wâld heeft Chantal een bijzonder aanbod. Als u uw reis bij haar boekt, krijgt u maar liefst 20% korting op het verblijf van uw huisdier op Syltjer Wâld tijdens uw vakantie*! De korting wordt direct met uw Syltjer Wâld factuur verrekend.

Meer weten? Bezoek de website van Chantal of neem direct contact met haar op: 06-40227029 of chantal.munoz [at] reisbureauathome.nl

 

* Houd u er rekening mee dat een verblijf op Syltjer Wâld alleen mogelijk is als er nog plaatsen vrij zijn in de gewenste periode. Deze actie geeft niet automatisch recht op een verblijf, alleen op de genoemde korting indien een verblijf kan worden geboekt.